28 februari – 7 maart: Trainingskamp Mallorca!

Blog - Eindelijk was het zover: het koude Nederland achter me laten om samen met Linda en Ellen heel wat uurtjes in betere weersomstandigheden te gaan maken!
Op zondag vlogen we naar Mallorca, een zeer fijne vlucht met die storm…
Aangekomen in het hotel (Leo) konden we na het in elkaar zetten van de fietsen meteen aanschuiven bij het diner. Daar was niets op aan te merken en we haalden de gemiddelde leeftijd ook gelijk eventjes naar beneden..
Maandag en dinsdag hebben we 2 ontzettende monstertochten gemaakt van meer dan 6 uur, waarbij we heel veel geklommen hebben. Het weer zat ons mee, af en toe mochten we genieten van de zon, alleen stond er nog een verbazend sterk windje, maar door onze geweldige treintjes sloegen we ons daar wel doorheen..
Woensdagochtend regende het, en we besloten om dan maar te gaan winkelen, bij gebrek aan beter… (Echt heel erg vonden we dat…) In het centrum van Palma waren superveel leuke winkels, dus hebben we onze slag geslagen! s Middags nog even 2 uurtjes uitgefietst in een bejaardentrein. Donderdag en vrijdag hebben we weer ontzettende monstertochten gemaakt met een heleboel mooie klimmetjes, waaronder de San Salvador en een mooie klim die begon in Randa. Zaterdag ben ik zelf 2,5 uur gaan fietsen omdat ik de avond ervoor nogal ziek geworden was. Eigenlijk ging dat ook nog best lekker. Zondag moesten we weer naar huis, maar klommen we om half 9 toch nog voor 2 uur op de fiets om nog 1 heuvel maximaal op te knallen. Daarna hebben we nog een paar uurtjes in de zon gezeten en gingen we weer terug naar Nederland. Even omschakelen, s ochtends nog 18 graden en zon, s avonds thuiskomen in de sneeuw…
Het was een superweek, ik heb 30 mooie trainingsuurtjes in de benen zitten!
Ik heb zin in de wedstrijden!Eerder...

Zoekresultaten

 

Blog

Archief

Sponsor

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Copyright © 2012 - 2020 Manieu Internet Services