Criterium-update: t/m 2 mei.

Blog - v class="entry-content">

Ondanks dat ik al een tijdje geen verslagje heb gemaakt, heb ik zeker niet stilgezeten de afgelopen tijd. 18 april reed ik de Ronde van Luttenberg, een criterium over 3,6 km met een mooi klimmetje en klinkerweggetje erin. Ik had nog hele zere benen van de dag ervoor, Ronde van Gelderland, maar tijdens de wedstrijd werden ze steeds soepeler en beter. Helaas vond er een bedrijfongeval plaats, waardoor de traumahelikopter moest landen en de wedstrijd 3 rondes voor het einde werd stilgelegd. Jammer, want het ging erg lekker, maar vooral erg voor de man die erin betrokken was…. s Avonds werd ik heel erg verkouden, waardoor ik het weekend erna geen wedstrijd heb gereden.

30 april reed ik een criterium in Geldrop, een lastig technisch rondje met veel bochten. Ik kon in het begin helaas de aansluiting niet echt vinden en na 3 rondes reed ik dus al in een groepje achter het peloton…. Eigenlijk ging het toen wel goed, maar ja, gelost is gelost.. Ik heb de wedstrijd wel uitgereden, maar ben vanzelfsprekend niet geklasseerd. Van de 70 rensters reden er maar 27 uit, dus hoef niet heel teleurgesteld te zijn! Linda reed wel netjes uit.

2 mei reed ik het profcriterium in Made. Het was verschrikkelijk slecht weer, regen, en met de steentjes vond ik het toch wel erg eng! Maar het ging lekker, al lukte het me weer niet zo goed om me voorin te handhaven. Ik reed onderweg ook nog lek, maar met een ronde vergoeding kon ik de wedstrijd netjes afmaken en werd ik 31e. Gezien de omstandigheden ben ik hier meer dan tevreden mee! Ook Linda, Alma, Michelle en Kirsten reden uit.Eerder...

Zoekresultaten

 

Blog

Archief

Sponsor

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Copyright © 2012 - 2020 Manieu Internet Services