18, 19 & 20 juni: Ster Zeeuwse eilanden

Blog - style="margin-bottom: 0cm; font-weight: normal;">Omdat ik deze wedstrijd vorig jaar had uitgereden en ik alleen maar sterker ben geworden, had ik hier veel zin in. Donderdag startte met een tijdrit. Ik reed voor het eerst met een ligstuurtje. Ik begon natuurlijk veel te hard, waardoor ik halfverwege een beetje instortte. Uiteindelijk behaalde ik een gemiddelde van 39.7 en werd ik 133e (van de 183 deelneemsters). Vrijdag begon de eerste etappe over 117 km. Ik had de dag ervoor darmklachten gekregen waardoor ik me nogal zwak voelde. Daardoor werd ik ook vrij snel gelost in een groepje en daarna zelf uit dat groepje… Ik liet t eigenlijk allemaal maar lopen, ik had echt veel kramp in mn buik, maar vlak voor de laatste auto passeerde kreeg ik weer vechtlust en kwam ik terug tot het groepje en daarmee bij het peloton. Helaas gebeurde er kort daarna een valpartij waardoor ik weer met een groepje terug moest komen bij het peloton. Ik zat net weer lekker, toen ik een lekke band kreeg!!!! Weer terugkomen tussen de auto’s, tot een geloste groep. In die groep heb ik uitgereden en superveel kopwerk gedaan. Al met al gezien de omstandigheden niet slecht gedaan..

Zaterdag voelde ik me eigenlijk nogal leeg en futloos door de problemen met mn darmen. Ik kreeg mijn pedalen dan ook niet rond op een zwaar verzet en reed daardoor op hele snelle trapfrequentie. De wind was ontzettend hard op de stormvloedkering en het begon ook nog eens te regenen. Helaas werd ik daar gelost in een groep. We mocht nog doorrijden, maar werden naar 75 km uit koers gehad. Jessica en ik moesten toen nog wel terugrijden naar Westkapelle, 35 km verder.

Vergeleken met vorig jaar, was de koers echt veel harder, ik ben dan ook niet echt ontevreden en zie het als een goede training!Eerder...

Zoekresultaten

 

Blog

Archief

Sponsor

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Copyright © 2012 - 2020 Manieu Internet Services