Mooie opening van het seizoen: Omloop het Nieuwsblad

Mooie opening van het seizoen: Omloop het Nieuwsblad

Blog - Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Komend jaar rijd ik voor WV Breda- Manieu.nl Ladiesteam. Ik heb in de winter hard getraind en kon dan ook niet wachten om het seizoen te starten.

Na een geslaagd trainingsweekend in Limburg brak op 1 maart de eerste wedstrijd van het seizoen aan: Omloop het Nieuwsblad. Een mooie klassieker door de Vlaamse Ardennen met een aantal flinke kuitenbijters en kasseienstroken.

De start was (zoals altijd) erg nerveus, met vele valpartijen. Ik voelde me vanaf de start wel sterk en heb geprobeerd me voorin te handhaven. Aangezien dat niet mijn sterkste punt is, gedroeg ik me weer als jojo, maar ik merk wel dat ik vooruitgang heb geboekt. Helaas lag ik na 40 km bij een grote valpartij, maar gelukkig deed mijn fiets het nog (en ikzelf ook;-)), dus kon ik na een korte achtervolging aansluiten bij het peloton, waar op dat moment al een kopgroep van 28 vrouwen uit weggereden was. In dit peloton, waarin nog 3 ploeggenootjes van mij zaten (Mary-Rose, Ines en Femke) heb ik de wedstrijd uitgereden. Ik eindigde als 54e. Ik ben heel erg tevreden met deze uitslag en kijk alweer uit naar de volgende wedstrijden. Zondag staat de volgende wedstrijd op het programma, Omloop het Hageland.Eerder...

Zoekresultaten

 

Blog

Archief

Sponsor

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Copyright © 2012 - 2022 Manieu Internet Services